Bootduiken

De reguliere dagtochten zijn met 2 duiken: Vertrek: ca. 9 uur - tot ca. 14:00/15;00; Vertrek voor de duikschool, 2 duiken.


Wij bieden ook nachtduiken en exclusieve snorkeltours voor privégroepen.
Met onze boot "Seahorse", genieten onze gasten zeer van de uitstapjes. Stal en breed (4 meter), lang 12 meter, cabines, toilet. Snel en betrouwbaar (2 motoren!) Bovendien biedt de stuurhut voldoende ruimte, zodat u zich ook bij frisse weersomstandigheden in het interieur kunt terugtrekken.

Een groot platform maakt een comfortabele, stille en veilige instap in het water mogelijk, evenals een gemakkelijke uitstap via een trap.

Een duidelijke briefing voor elke duikplaats, met een schets en informatie over de duikomstandigheden garanderen het plezier en de veiligheid van het duiken! Onze gids is blij om te helpen.

Onze duikbestemmingen per boot zijn:

    In het Kornati Nationaal Park (u kunt de duikvergunning en het toegangskaartje rechtstreeks van ons krijgen).
    Talrijke eilanden rond Pakoštane: Vrgada, Pašman, Gangaro, Sit, Zut, en nog veel meer.

Er zijn talrijke verschillende eilandformaties met een gevarieerde fauna en flora, wrakken, steile wanden, gorgonienbossen en nog veel meer te zien.

Onderwaterfoto's zijn te vinden in de fotogalerij.

Nadji Laguna Map

About us

Nadji-Laguna, Onderleiding van een Oostenrijks management, zijn we gelegen centraal aan de Dalmatische kust - tussen Zadar en Sibenik in Pakoštane.

Nadji Laguna

Contact

 

Nadji-Laguna d.o.o. Pakoštane

Obala kralja Petra Krešimira IV br. 64
23211 Pakoštane
Kroatie

Tel. +385 (0) 23 381 056
Croatia (May - Oktober): +385 91 590 66 17


Skype: nadjilaguna
http://www.nadji-laguna.com
office@nadji-laguna.com